Обслужване на клиенти и резервации – (02) 421 99 93 | sofia@vakanzia.bg | skype: My status

Bookmark and Share

Кушадасъ със самолет 6 Нощувки Общо (0)

Карта

 

Програма

Почивки в Кушадасъ със самолет - 6 нощувки
Всяка Неделя сутрин от 20 Май до 01 Юли  и от 26 Август до 07 Октомври

Програма
Ден 1, Неделя рано сутринта, 04:05 - 05:30 часа сутринта.
Изпращане от летище София от представител на туроператора за полет на АК Pegasus до Бодрум (летище Милас). Посрещане и трансфер до хотела (ок. 110-120 км). 14:00 часа - настаняване в стаите. (при възможност, настаняване преди 14 часа. Багажът може да бъде оставен в стаята за съхранение на багаж на хотела). 1 Нощувка.
Ден 2 - Ден 6, Понеделник - Петък
Свободно време за развлечения и плаж или да Допълнителни Ексурзии по желание. 5 Нощувки.
Ден 7, Събота
Закуска. Освобождаване на стаите в 12 часа. (Багажът може да бъде оставен в стаята за съхранение на багаж на хотела.Свободно време за последен плаж. Вечерта - Трансфер до летището и изпращане от представител на туроператора.
Ден 8, Неделя рано сутринта, 01:00 – 02:40 - Полет Бодрум - София

Информация за Кушадасъ

Кушадасъ е един от най-големите морски курорти в Турция. Разположен е в едноименния залив, на около 90 на юг от град Измир. Курортът е и отправна точка за много екскурзии - Къщата на Дева Мария, античните градове  Ефес и храма на Артемида, Дидим, Милет.
Сезонът тук продължава до края на септември. Плажовете в района на Кушадасъ са чисти и добре поддържани. Водата е топла и без водорасли, предлагат се разнообразни водни спортове и развлечения.
След плаж може да се разходите по крайбрежната улица, де седнете в някое от многобройните кафенета и ресторанти по крайбрежната улица, да си почивате и да гледате как яхтите пристигат и си отиват от пристанището. Ресторантите предлагат многобройни морски специалитети, както и традиционни турски и егейски блюда. Любителите на нощните забавления могат да посетят квартала на заведенията (Bar Street) в района на пристанището.
Ориентация
Повечето хотели са от клубен тип  и са разположени на няколко километра на юг и на север от града и имат собствени секции на плажа. Хотелите в самия град нямат собствен плаж и ползват някой от градските плажове. От хотелите в туристическите зони до града се стига с маршрутка за около 10 минути.
Аквапаркове. В района на Кушадасъ има 3 големи аквапарка. Adaland е разположен на около 4 км на север от града, Aquafantasy - на около 5 км. Longbeach Aquaresort се намира на около 4-5 км на юг от Кушадасъ. Всички аквапаркове осигуряват безплатен транспорт от Кушадасъ.
Плажове.
Градски плаж. Намира се до марината, срещу пристанището (пясъчен)
Long Beach. Плажът Лонг Бийч е разположен на около 6 км южно от центъра на Кушадасъ (пясъчен, широка плажна ивица).
Ladies Beach. Плажът Лейдис Бийч се намира на около 2 км южно от центъра на Кушадасъ (пясъчен). Този плаж е доста натоварен през почивните дни, тъй като се ползва и от местните жители.
Kustur Beach. Плажът Кущур Бийч е разположен на около 5-6 км на север от града (пясъчен, на места на границата между плажа и морети има ситни камъчета).

Повече за Турция

Снимки от Кушадасъ